Referenties

“De schermen van RAP Media dragen bij aan de professionele en moderne uitstraling van mijn shop; actuele informatie en entertainment in mijn koffiehoek, digitale prijslijsten met acties bij de bakery en grote schermen met actie en promoties bij mijn kassabalie om klanten te bewegen meer impulsaankopen te doen. Ik kan me mijn winkel zonder schermen niet meer voorstellen!”

- Nandor Trumpi (Esso Trumpi, Breda)

“RAP heeft geen overdreven grote schermen maar wel goed op ooghoogte. Dus niet storend aanwezig maar wel goed zichtbaar. Daarnaast produceren ze in overleg pakkende spotjes van uitstekende kwaliteit; eigenlijk zijn het bewegende digitale posters omdat RAP begrijpt dat onze meeste bezoekers maar kort in de shop zijn. Na 4 jaar de ontwikkeling van RAP in de gaten te hebben gehouden, hebben we daarom eind 2009 besloten om de shops te voorzien van de DNA-producten van RAP Media.”

- Alfons Ramb (Multi Energy, Delfgauw)

“Met de inlogpagina van RAP kan ik zeer goed uit de voeten. Een filmpje aan- en uitzetten is kinderspel en de keuze is ruim. Een opdracht geven voor een nieuwe actie is ook slechts een kwestie van 1,2,3!”

- Karin Kok (Shell Kok, A4 Hoofddorp)

“RAP begrijpt als geen ander dat multimedia toepassingen mij, als ondernemer, helpen meer rendement uit mijn shop te halen; korte spotjes van 10 seconden, een hoge kwaliteit en een hoge diversiteit zodat ik voor alles dat ik digitaal wil communiceren bij hen terecht kan.”

- Cees van Ommeren (Esso Voskuilen, Wouderberg)

“Wij gebruiken de inlogpagina regelmatig en merken dat onze klanten positief op onze acties reageren. We merken duidelijk verschil in omzet!”

- Dirk van Garderen (Shell Serva, Amersfoort)

“Met de RAP-display communiceer ik al onze eigen acties op een duidelijke, moderne en effectieve manier. Het invoeren van acties is een fluitje van een cent en de respons is duidelijk merkbaar.”

- Dick Slagboom (BP Slagboom, Amsterdam)