RAP Media

Van reclamescherm naar informatiescherm!

Geschiedenis- RAP Media is in de afgelopen 5 jaar uitgegroeid tot dé specialist in digitale communicatie en content van het petrolkanaal. Met een portfolio van ruim 350 locaties door heel Nederland is RAP Media een professionele partner met ruime ervaring.

Ontwikkeling- Begonnen met een eenvoudig en klein scherm op de toonbank bij de kassa van een select groepje tankstations, is RAP Media uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met ruim 500 schermen door het hele land. Ook het dienstenpakket is gegroeid. Zowel in omvang als in specialisatie zijn de ‘DNA’ producten hét middel voor de communicatie met uw klanten. RAP levert maar liefst 7 producten in en om de tankshop.

Missie - RAP Media wil in het DNA van tankstation ondernemers gaan zitten. RAP is allang niet meer het bedrijf met de schermpjes met reclame. RAP levert alle mogelijke digitale communicatie oplossingen voor in en om tankstations. RAP maakt bakeries en koffiehoeken compleet. Met alle wensen weet RAP raad.

Alternatieven - U kunt natuurlijk zelf een scherm ophangen maar RAP raadt dat af. RAP is specialist op dit gebied en kan het zodoende beter en goedkoper aanbieden. Een scherm in uw shop heeft pas nut als er attractieve content speelt en dit regelmatig wordt ververst. Met RAP DNA:

  • heeft u keuze uit ruim 100 kant-en-klare spotjes
  • kunt u makkelijk en snel uw schermen beheren
  • worden de spotjes voor u op maat gemaakt
  • worden technische problemen u uit handen genomen
  • beschikt u over relevante infotainment zoals nieuws, weer en verkeersinformatie