Media specialist

Specialist – In de afgelopen 5 jaar heeft RAP heel veel ervaring opgedaan binnen de petrol branche. RAP weet daarom precies wat meeste effectief is. Diverse onderzoeken van onderzoekbureaus hebben duidelijk gemaakt waar de aandacht van de consument mee wordt getrokken. Hier zijn de systemen van RAP op afgestemd. Half 2010 is de effectiviteit van de systemen gemeten. Omzetgroei tot 42%! RAP weet precies wat werkt voor uw tankstation!

Impulsaankopen – In de loop der jaren is de pomphouder uitgegroeid tot commercieel retailer. Met een schappenplan en actieprogramma’s levert de shop een groot deel van de totale omzet op. De tankshop is dé locatie waar impulsaankopen plaatsvinden. RAP Media is uw partner voor het stimuleren van deze impulsaankopen.

Digitale posters – Met digitale posters kunt u korte boodschappen communiceren. RAP hanteert een loop van 2 minuten zodat al uw klanten alle boodschappen te zien krijgen. Maar RAP levert niet alleen de tools. RAP denkt mee en levert attractieve spotjes met attentie verhogende content speciaal voor de ondernemer in de petrol branche.

Relevante content – Door de toevoeging van actuele, wisselende en relevante content krijgt het scherm meer attentiewaarde doordat het iets toevoegt voor de consument. Live nieuwsberichten, actuele weersverwachting, regionale file en flits informatie zijn allemaal toevoegingen die zorgen dat uw klanten met plezier naar de screens kijken.