Het is jammer dat RAP Media (nog) geen awards uitreikt voor de meest innovatieve ondernemer in petrol maar anders zou Johan Kok hem nu zeker winnen. Hij is de eerste ter wereld met en RAP scherm in zijn toilet!

Zoals de meeste ondernemers al weten is RAP Media op het moment druk bezig om namens SWO de Splinter alle aangesloten leden van nieuwe / grotere schermen te voorzien. Elk station krijgt één groot 32 inch scherm van Splinter die de lopende acties weergeeft. Daarnaast biedt RAP de mogelijkheid om het installatiebezoek te gebruiken om additionele schermen in de shop te laten plaatsen. Hier heeft Johan Kok gebruik van gemaakt. Hij heeft een tweede 32 inch scherm bij zijn kassa laten plaatsen zodat de duo opstelling, die hij gewend was, blijft bestaan. Op verzoek van de heer Kok is één zijn oude RAP scherm gebruikt op het toilet. Deze is met een kabel aangesloten op het scherm bij de kassa. Zo hebben de bezoekers iets te doen tijdens het toiletbezoek!