nieuwjaarsgroet

nieuwjaarsgroet

Over een week wordt 2010 afgesloten. Tijd om het afgelopen jaar te evalueren en nieuwe doelen te stellen voor het komend jaar. RAP heeft in 2010 veel ontwikkelingen gemaakt en dit gaan we in 2011 aanbieden aan onze klanten. RAP heeft er zin in!

Dit is een mooi moment om onze klanten te bedanken voor hun input en vertrouwen. Namens RAP Media wens ik u zowel privé als zakelijk een gelukkig en gezond 2011!

Als u uw klanten ook een nieuwjaarswens wilt doen, kan dat met de kant-en-klare nieuwjaarswens spotje in de RAP contentdatabase. Surf naar de inlogpagina en zoek hem op in de categorie ‘feestdagen’. Hier vindt u ook nog een kerstwens. De kerstwens zal maandag 27 december automatisch stoppen met spelen en de nieuwjaarswens op 7 januari.

klik hier voor een preview