Allshoes Benelux introduceert een nieuw merk veiligheidsschoenen. De naam: Redbrick. Schoenen met een kleurrijk design en sneakerachtige uitstraling. Sportief, trendy én veilig, want Redbrick voldoet aan alle eisen van de Europese normering (EN 20345). Door de retro-look en het brede aanbod in kleuren en dessins is er een Redbrick voor iedereen. Speciaal voor de modebewuste werknemer die geen concessies wil doen aan uitstraling. Zo wordt werken leuker dan ooit…

Redbrick zal in 2011 elke dag te zien zijn op de screens van RAP Media bij voornamelijk de snelwegtankstations waar veel werkende mensen hun broodje halen of een bakje koffie. Een slimme zet van Redbrick om dagelijks veel traffic te bereiken op een opvallende en innovatieve manier. Het tijdperk van oude lompe werkschoenen is voorbij en dat geldt ook voor traditionele media… Ga naar Redbrick.nl

campagne Redbrick